Maxim Miranda Electrónica

A Electrònica Màxim Miranda S.L. sabem que no és suficient amb realitzar la millor selecció de productes d’electrònica, WiFi, comunicacions sense fils, seguretat i telecomunicacions de les principals marques nacionals i internacionals. Sabem que tampoc és suficient amb disposar d’un ampli estoc de productes, un bon servei d’atenció al client, i un servei tècnic adequat.

El nostre compromís es basa en la nostra experiència i en el màxim interès a satisfer les necessitats integrals dels nostres clients, per bé que ens comprometem a que rebin el millor assessorament, seguiment i suport tècnic durant el desenvolupament dels seus projectes. De manera que l’aspiració d’Electrònica Màxim Miranda S.L., més que ser un simple majorista d’equips d’electrònica, WiFi, comunicacions sense fils, seguretat i telecomunicacions, és ser socis tecnològics dels nostres clients, aportant el suport tècnic que necessiten durant el seu dia a dia.

El nostre valor afegit

Icono-40-anos-experiencia
40 anys d’experiència

A Electrònica Màxim Miranda S.L. tenim de més de 40 anys d’experiència en la venda de productes d’electrònica, WiFi, comunicacions sense fils, seguretat i telecomunicacions. Tenim un ampli estoc amb més de 5.000 productes que podem servir en menys de 24h.

Icono-primeras-marcas
Només primeres marques

Electrònica Màxim Miranda S.L. realitzem contínuament una selecció dels millors productes electrònica, WiFi, comunicacions sense fils, seguretat i telecomunicacions dels millors i més reconeguts fabricadors en l’àmbit internacional.

Icono-calidad
Compromís de garantia

Som especialistes en tots i cadascun dels productes que venem. Disposem d’un servei d’atenció al client que li ajudarà a seleccionar amb èxit el producte més adequat a cada moment. Tots els nostres productes estan garantits des de fàbrica i estem 100% orientats a la satisfacció dels nostres clients.

Icono-asistencia-puesta-en-marcha
Serveis complementaris

Col·laborem amb els nostres clients en la configuració, instal·lació i engegada d’alguns equips. En Electrònica Màxim Miranda S.L. disposem d’un servei específic creat per resoldre qualsevol problemàtica i assegurar l’èxit de qualsevol projecte.