Maxim-Miranda-Electronica-Sala-juntas

Orientades a donar una atenció immediata i confortable als nostres clients, les instal·lacions d’Electrònica Màxim Miranda S.L. comprenen una nau industrial al Polígon Entrevies de Lleida, amb una superfície de 1.400m2, amb zones d’exposició i venda, magatzem i moll logístic i aules de formació que són usades regularment pels nostres clients.

La zona d’exposició i venda comprèn una superfície de 600 m2 i en ella el client pot esperar a ser atès pel nostre personal, o bé pot servir-se ell mateix a través dels 200 metres lineals de prestatgeries amb els nostres productes, separats pels seus departaments corresponents: Telecomunicacions i I.C.T., Porters i Videoporters, WiFi i Networking, Seguretat Intrusió, Circuit Tancat de Televisió, Contraincendis, Veu i Dades, So, Megafonia, Àudio i Vídeo, Cables Tècnics, Suports per a T.V., Farratges i Brides, Màstils i Torretes, i accessoris per a professionals. En aquesta secció, a més, trobaran els serveis de Direcció, Administració i Servei Tècnic, així com oficines comercials.

Zona d’exposició i venda

Maxim Miranda tienda electronica telecomunicaciones seguridad
Maxim Miranda tienda electronica telecomunicaciones seguridad

Aula de formació

Maxim Miranda Aula de formación de electrónica seguridad y telecomunicaciones

Apostem per la formació dels nostres clients, ja que a les instal·lacions d’Electrònica Màxim Miranda S.L. disposen de tres aules en les quals s’ofereixen xerrades i cursos als nostres clients, amb continguts propis del sector: presentacions tècniques i comercials, noves normatives, instal·lacions noves al mercat, formació tècnica a empreses -de caràcter general o centrada en matèries concretes- així com la formació pròpia dels equips tècnics de mesura i certificació que subministrem. D’aquesta forma practiquem quelcom en el que creiem fermament: la formació i la informació permet que els nostres clients estiguin millor preparats per afrontar amb èxit qualsevol repte professional.

Les nostres instal·lacions estan dissenyades per poder gestionar i processar amb èxit les nombroses expedicions d’arribada i de sortida que atenem diàriament, de tal forma que els nostres enviaments puguin arribar als nostres clients en un termini no superior a les 8 hores en qualsevol punt de les províncies de Lleida, Huesca i Andorra, i en un termini inferior a les 24 hores en la resta de l’estat. Per a això comptem amb un estoc de productes que inclouen 2.200 referències i més de 10.000 unitats disponibles en existència.

Logística

Maxim Miranda electronica muelle de carga