servicio-tecnico-electronica-seguridad-telecomunicaciones

Gràcies a la nostra llarga experiència de 40 anys hem dissenyat aquests serveis amb l’objectiu d’acompanyar als nostres clients durant tot el cicle de vida dels seus projectes i instal·lacions per garantir la satisfacció dels seus clients. A Electrònica Màxim Miranda S.L. som socis tecnològics dels nostres clients i aportem el suport tècnic que ells necessiten.

Els nostres serveis

Servicio técnico preventa

Assessorament tècnic i comercial durant la prevenda

Assessorem als nostres clients visitant la instal·lació a realitzar. Li assistim tècnicament i li recomanem quina solució tècnica és més adequada en cada cas i li ajudem a realitzar el pressupost.

Puesta en marcha de proyectos

Revisió tècnica i engegada de projectes

Assistim als nostres clients en tot moment i els oferim la nostra experiència i coneixement per acabar amb èxit la instal·lació i engegada els seus projectes. Revisem que tot estigui correctament instal·lat i que es compleixin les normatives vigents, amb el que ens assegurem que el projecte no sigui focus de futurs problemes.

Servicio técnico electrónica seguridad y telefomunicaciones

Servei tècnic

En cas d’avaria o funcionament deficient, ajudem als nostres clients en el diagnòstic i la localització de l’error de funcionament dels equips i del conjunt d’instal·lació, oferint-hi una solució ràpidament, podent també gestionar les seves reparacions amb o sense garantia directament amb els nostres fabricants.